top of page
Imu celle_edited.png

Er du ny i IMU?

Velkommen til! Fedt, du kom forbi. Vi har samlet lidt basisinformation her på imu.dk om Indre Missions Ungdom, som vi til dagligt bare kalder IMU, fordi det er hurtigere at sige. Her finder du det, du umiddelbart har brug for at vide om IMU og det at være IMU’er.

Kig dig lidt omkring og sig til, hvis du vil starte i IMU!

DSC05204_edited_edited_edited.jpg

©IMU

IMG_9116.jpg

©morthorstphoto

Hvad er IMU?

Indre Missions Ungdom (IMU) blev stiftet den 9. april 1979 og er Indre Missions arbejde blandt teenagere og unge i alderen 13-25 år.

IMU er et kristent fællesskab på mere end 2.000 unge fordelt på over 90 lokale afdelinger, klubber, grupper og netværk over hele Danmark – og der er også plads til dig! Udover aktiviteterne i de lokale afdelinger arrangerer vi også landsdækkende arrangementer.

Imu celle_edited.png
Imu celle_edited.png
Imu celle_edited.png

Hvad tror vi på?

IMU deler samme mission som resten af Indre Mission, nemlig at: Lede til Jesus og leve i ham. Men hvad betyder det egentlig? Det betyder, at vi ønsker, at alle unge lærer Jesus at kende og får en personlig tro på ham. Men hvorfor gør vi det? Fordi vi tror på, at Jesus døde og opstod igen for at reparere relationen mellem mennesker og Gud, så alle dem, der tror på Jesus, kan få evigt liv. Derfor er vi vilde med Jesus. Derfor ønsker vi, at alle unge skal lære ham at kende. Derfor eksisterer IMU.

DSC02743.jpg

©Filip Lind

254223030_10160012485771057_4126008777172656595_n.jpeg

©Kristian Paakjær Fotos

Er der plads til mig?

Ja! Mennesker er forskellige, og derfor ser IMU’s fællesskaber også forskellige ud. Nogle er store og andre er små. Men ens for alle fællesskaber i IMU er, at der er plads til alle unge – og der er også plads til dig!

Måske er du opvokset i et kristent hjem. Måske er du lige begyndt at tro på Jesus. Måske ved du ikke, om du tror på Jesus, men undrer dig over, hvorfor andre unge gør.

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er du velkommen i IMU!

220823 Grundlag_edited.jpg
IMU-huset.png
bottom of page