top of page
283872215_5803066643040247_7637305203277478030_n.jpg

Bliv volontør!

Vidste du, at du kan få opfyldt dine drømme i IMU? Eller i hvert fald nogle af dem. Som volontør får du nemlig stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver, og du kan godt regne med at få udvidet dit netværk, møde mange forskellige mennesker og få et indblik i arbejdet i en kirkelig organisation. Er du nysgerrig? Så læs videre.

Hvad laver man som volontør?

IMG_8837.jpg

©morthorstphoto

Det er vigtigt, at du kommer til at arbejde med opgaver, som du brænder for. Derfor har du også stor indflydelse på din egen stilling, og hvordan du strukturerer dit arbejde. Og dermed er arbejdsopgaverne også vidt forskellige fra volontør til volontør. Nogle er med til at få nye tiltag op at køre, andre vil gerne prøve kræfter med gadeevangelisation og andre igen vil gerne arbejde med diakoni.

Hvad brænder du for?

Hvorfor arbejde som volontør?

Hvis du overvejer, om du skal arbejde i IMU, så er et job som volontør et rigtig godt sted at begynde. Du får nemlig lov til at prøve kræfter med de opgaver, du synes er spændende, og får samtidig en smagsprøve på arbejdslivet i en kirkelig organisation.

Flere bliver også volontører for at få en pause under studiet eller udfylde deres sabbatår med et meningsfuldt arbejde.

IMG_0101.jpg

©IMU

IMG_0106.jpg

©IMU

Hvordan arbejder man som volontør?

Selvom der er stor frihed som volontør, så står du naturligvis ikke alene! Du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger, som du kan sparre med og som kan hjælpe dig, hvis du støder på udfordringer.

Lønnen som volontør er 10.389,52 kr./mdr., og har du bil, får du yderligere et tilskud på ca. 600 kr./mdr.

Så tøv ikke med at udfylde formularen! Du vil efterfølgende blive kontaktet af en regionsleder til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive volontør.

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har vi vækket din nysgerrighed?

bottom of page