top of page
283872215_5803066643040247_7637305203277478030_n.jpg

Bliv ungdomskonsulent!

Vidste du, at det ikke er et krav at være ung med de unge for at blive ungdomskonsulent i IMU? Du behøver heller ikke at kunne citere hele Bibelen eller kende alle udgaver af Fællessang. Det vigtigste er nemlig din motivation for lederskab. Bliv her på siden, hvis du gerne vil vide mere om arbejdet som ungdomskonsulent.

Hvad laver man som ungdomskonsulent?

2B1A1959.jpg

©Kristian Paakjær Fotos

Mange tror måske, at en ungdomskonsulents primære opgave er forkyndelse. Men der er faktisk mange flere opgaver som konsulent. En stor del af arbejdstiden bliver nemlig brugt på fx medvandring og sjælesørgeriske samtaler med IMU'ere, rådgivning i bestyrelsesarbejde, projektstyring, ledelse af frivillige og planlægning af kurser, lejre og camps.

Hvorfor arbejde som ungdomskonsulent?

Brænder du for at arbejde med unge og mission? Så skal du måske overveje at blive ungdomskonsulent. Her får du et dybdegående kendskab til de lokale IMU-foreninger i din region, og du udvikler dine evner inden for rådgivning, sjælesorg, ledelse, undervisning og forkyndelse, der giver dig værdifulde kompetencer til resten af dit arbejdsliv.

IMG_0133.jpg

©IMU

Hvordan arbejder man som ungdomskonsulent?

2B1A1628.jpg

©Kristian Paakjær Fotos

Som ungdomskonsulent vil du indgå i to arbejdsteams. Et regionalt team, hvor du kan sparre med øvrige ansatte i Indre Mission på tværs af arbejdsgrene, og et nationalt team, hvor du kan sparre direkte med dine kolleger i IMU.

Der er en høj grad af selvledelse i arbejdet som ungdomskonsulent - men du står aldrig alene!

Har vi vækket din nysgerrighed?

Så tøv ikke med at udfylde formularen! Du vil efterfølgende blive kontaktet af landslederen i IMU, til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive ungdomskonsulent.

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page