top of page
283872215_5803066643040247_7637305203277478030_n.jpg

Bliv frivillig!

Vidste du, at IMU's arrangementer kun kan løbe af stablen, fordi der er en stor gruppe frivillige, der hjælper til? Faktisk bliver en stor del af arbejdet i IMU båret af engagerede, dygtige og topseje frivillige, der lægger en masse tid og kræfter i IMU. Derfor kan vi altid bruge en ekstra hjælpende hånd. Lyder det spændende? Så læs mere her på siden.

Hvad laver man som frivillig i IMU?

DSC02753.jpg

Der er mange muligheder for at blive frivillig i IMU.
Måske er du smadderdygtig til at spille musik og har lyst til at være med i et lovsangsband på en bibelcamp? Måske er du kameraets ukronede konge og kan tage flotte fotos på Event? Måske brænder du for SoMe, er en ørn til at holde overblik og yde god service eller Danmarksmester i stolestabling eller indsamling?

Det vigtigste er, at du sætter dine evner og kompetencer i spil.

Hvorfor arbejde som frivillig?

For mange har det afgørende betydning for deres trosliv at få lov til at være med i en tjeneste med andre og bruge de evner, de har. Udover gode oplevelser kan du også hurtigt få noget nyt til dit CV og udvikle dine kompetencer.

2B1A2744 (1).jpg

Hvordan arbejder IMU med frivillige?

DSC02436.JPG

©Nicolai Skødt Holmgaard

Det er fedt at være frivillig - især hvis du har en god oplevelse med det. IMU ønsker, at frivillige ses, høres og bruges.

Derfor vil vi gerne, at du oplever:

  • Anerkendelse og opmuntring

  • Klarhed over opgaven

  • Ansvar og indflydelse

  • Plads til at vokse og fejle

  • Omsorg og forbøn

Så tøv ikke med at udfylde formularen! Du vil efterfølgende blive kontaktet af os til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive frivillig i IMU.

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har vi vækket din nysgerrighed?

bottom of page