top of page
283872215_5803066643040247_7637305203277478030_n.jpg

Bliv fritidsansat!

Vidste du, at du både kan blæse og have mel i munden i IMU? Forestil dig, at du er ret vild med at fortælle teenagere og unge om Jesus. Du synes faktisk, det er vigtigt. Men du har allerede et studie eller et fuldtidsjob, og der er jo kun 24 timer i et døgn. Så du kan jo ikke bruges. Vel? Jo da! Vil du vide hvordan? Læs mere her på siden.

2B1A1964 (1).jpg

©Kristian Paakjær Fotos

Hvad laver man som fritidsansat?

Mission er helt centralt for IMU's arbejde, fordi vi gerne vil lede unge mennesker til Jesus, så de får en personlig tro på ham. Det kan man gøre på mange måder, og derfor er opgaverne også forskellige fra person til person. Det handler om at finde det område, du brænder for.

Hvorfor arbejde som fritidsansat?

Vi skal ikke alle arbejde som missionærer. Der er også brug for tømrere, arkitekter og pædagoger. Men har du alligevel lyst til også at arbejde med mission blandt unge, så tillader en stilling som fritidsansat dig at blive brugt i dette vigtige arbejde. En fritidsansættelse kan også være en god indgangsvinkel til en senere ansættelse i IMU.

2B1A1624.jpg
IMG_9118.jpg

Hvordan arbejder man som fritidsansat?

Som fritidsansat bliver du tilknyttet en mentor, som kan give faglig sparring og feedback, så du står aldrig alene i arbejdet. Du vil også blive tilbudt at deltage i spændende kurser samt modtage materialer og inspiration til dine opgaver. Og så får du naturligvis dækket dine kørselsudgifter.

Så tøv ikke med at udfylde formularen! Du vil efterfølgende blive kontaktet af landslederen i IMU, til en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive fritidsansat.

Tak for din henvendelse!

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har vi vækket din nysgerrighed?

bottom of page